vrijdag 20 januari 2012

mandala-yoga

Wat in je focus is versterk je.
Zo overkwam het mij de afgelopen dagen.
Mijn aandacht was bij het centrum, bij het middelpunt. Met die blik op keek ik al naar het glas, waarin ik betoverd werd door de mooie vormen vanuit het midden. Ik liet er gisteren wat foto's van zien. De mandala was ineens in mijn aandachtsveld. De mandala waarbij het middelpunt het uitgangspunt vormt, van waaruit alles ontstaat.

In deze filmpjes vormen een groep jongeren een mandala en maken met elkaar allerlei menselijke vormen vanuit het middelpunt. Het raakt me om ze zo verbindend met elkaar bezig te zien. Samen een grote cirkel, een grote kring van verbinding en afstemming en heel veel lol.
Wil je zelf ook iets met mandala's doen?  Hier vind je tal van mandalakleurplaten. Daar ben je nooit te oud voor. Print er een uit en kleur hem in. Leuk om te doen en heel ontspannend!2 opmerkingen:

Joyce van den Beuken zei

Dat ziet er fijn en niet al te moeilijk uit, inderdaad. Ga het aan mijn dochter laten zien. Misschien is het wel hartstikke leuk om dit op haar verjaardagspartijtje te doen, te filmen en dan naderhand de kinderen het filmpje cadeau te doen.

Jacinta Kogelman zei

Wat een goed idee van je. Ik denk dat de meiden dat heel erg gaaf vinden, vooral als ze zichzelf terug zien. Als het er van komt ben ik benieuwd naar je filmpje.