zaterdag 14 januari 2012

Aura-Soma® kleur en kleding

Kleur is mijn lust en mijn leven. Ik ben gek op kleur. Een leven zonder kleur kan ik me niet voorstellen. Kleur vormt vaak het uitgangspunt in mijn eigen kunstwerken en de creatieve activiteiten die ik aanbied, maar ook in het begeleidings- en bewustzijnswerk wat ik doe. Daarom werk ik o.a. in mijn atelier/praktijk graag vanuit Aura-Soma®. Dit is een internationaal kleurencoachingsproduct waarbij de 110 gekleurde equilibriumolieen een belangrijk uitgangspunt vormen.

 
Je bent de kleur die je kiest, wordt er wel eens gezegd. In die zin hebben kleur en kleding zeker ook raakvlakken met elkaar. Misschien is het je al eens opgevallen, maar de kleuren die je aantrekt hebben je iets te zeggen. De ene dag kies je voor rood, de volgende dag voor blauw en soms wil je alleen maar in donkere kleuren. Kleur en gevoel beïnvloeden elkaar over en weer.

Let de aankomende periode maar eens op de kleuren die je draagt. Dit geeft je veel informatie over wat er op dit moment in je leven aan de orde is, belangrijk voor je is.

Waarom draag jij die kleur?
Welke behoefte spreekt hier uit?
Wat wil er in jou aan het licht komen?

In onderstaand filmpje komen de flesjes eens op een andere manier in beeld. De ontwerpster heeft ze gekoppeld aan kledingstukken. Leuk om al die schitterende kleuren zo voorbij te zien komen.

4 opmerkingen:

vlasje zei

Hallo Jacinta,

Aura-soma heeft me altijd al gefascineerd omdat ik erg kleurgevoelig ben en vanuit mijn intuïtie ook vaak voor kleuren kies, zeker met kleding. Mijn absolute lievelingsspectrum is alles tussen geel en rood, inclusief de oranje tinten. dat maakt me vrolijk blij en energiek.
Vertel er eens meer over!

Jacinta Kogelman zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jacinta Kogelman zei

Je kiest voor kleuren die je opwekken en opvrolijken. Je bent iemand die de zonnige kant van het leven opzoekt. Bij AuraSoma is dat flesje nr. 5 met de titel Zonsopgang/Zonsondergang. Ze bevordert je eigen wijsheid om je energie goed te gebruiken.

vlasje zei

Oei, wat klopt dat!!!