vrijdag 27 juli 2012

kom buitenschilderen!

ZOMERZIN&buitenkunst, er staan nog een paar zonnige buitenschilderworkshops op het programma. Vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus kun je bij mij komen schilderen.

Aan het begin van deze mooie zonnige week had ik de schildertafel al meteen buiten gezet. Dat leek me nou zo lekker, heerlijk schilderen in onze grote tuin. Creativiteit laat zich echter niet dwingen, alleen maar uitnodigen. Het weer nodigde me echter uit voor hele andere activiteiten. Zo heb ik fietsend verschillende stukken mooi Nederland gezien en bleef ik het schilderen maar uitstellen.

Maar ja, toen werden de weersberichten toch wel erg dreigend nat en een stuk frisser (gelukkig!) en was er van het buitenschilderen nog steeds niks gekomen. Vandaag dan maar, op die broeierig warme dag. Hadden we die zware tafel tenminste niet voor niks naar buiten gesjouwd. Puffend in de zon en onder de lindeboom, liet ik aquarelkleuren bewegen op papier. Genoot ik van een eenvoudig gebaar en voelde ik me helemaal in mijn element!

En omdat het echt zo fijn is om te doen, bied ik ook jullie nog een paar buitenschilderdagen aan. Leuk als je meedoet. Het beloofd prima buitenschilderweer te worden. Wel even opgeven van te voren als je mee wilt doen!


 

 

2 opmerkingen:

Anna Lammers zei

Ik ben op vrijdag 3 augustus een dagje wezen 'buitenschilderen' bij Jacinta en het was heerlijk. Ik kan het iedereen aanbevelen....
Zonder vooropgezet doel aan de slag gaan met wat zich aandient.... voor mij was het een dag spelen en ontdekken waardoor mijn creativiteit ging stromen.
En dan nog te gast zijn in die mooie tuin......
Gevoed naar hart en ziel ben ik weer naar huis gegaan.

Anna Lammers

schildersbedrijf amsterdam zei

Is het aankomend jaar nog een keer? afgelopen jaar heb ik heel erg genoten namelijk.