donderdag 14 februari 2013

zichtbaar worden

Sigrid van Iersel schrijft boeiende informatie in haar blogs over creativiteit en  schrijven. Ik volg haar regelmatig en met plezier. Op een van haar blogs heeft ze een rubriek met '7 onmogelijke vragen voor creatievelingen'. Daarin zegt ze: vraag aan een creatief persoon nooit waar zijn ideeën precies vandaan komen, want daar is ''onmogelijk antwoord op te geven''. 

Het daagde me al langer uit om mezelf in mijn werk wat meer zichtbaar te maken en een paar dagen geleden ging ik met haar de uitdaging aan om mijn inspiratiebronnen van mijn creatieve kant wat meer voor het voetlicht te werpen. 

1. Wat betekent creativiteit voor jou?

Creativiteit is voor mij tijd voor mezelf, genieten, spelen met kleur en vorm, ontdekken, in contact komen met mijn binnenwereld, het verbeelden van wat daar leeft, het laten ontstaan van beelden, vormen, kleuren en telkens weer verwonderd zijn over van wat er uit mijn handen ontstaat. Creativiteit gaat voor mij over schoonheid, over bewustwording en heling.

ben je nieuwsgierig naar mijn antwoorden op de andere vragen???

 lees hier verder.

 
-  meer van liefde -

1 opmerking:

Inge N zei

Hoi Jacintha, ja ik had het interview al gelezen op de site van Sigrid. Ik vind het prachtig verwoord allemaal. Ook heel inspirerend om te lezen hoe jij je creatieve stroming gaande weet te houden.