woensdag 6 juni 2012

ZOMERZIN & buitenkunst

Het is al bijna zover.....over een paar weken beginnen de meesten van ons aan hun welverdiende vakantie. Een tijd van zon en zaligheid, luieren en lummelen en doen waar je zin in hebt. Na al dat harde werken verdienen we wel wat rust- en inspiratietijd.


Je hoeft dit jaar echt niet de hele zomer in het buitenland te vertoeven om je zinnen te verzetten! In eigen land en streek is ook genoeg te doen. Neem nou bij ‘’ons op de boerderij’’ in Oosterhout. Na een paar jaar van intensief tuin en buitenwerk is het hier heerlijk toeven, vooral met mooi zonnig weer is het alsof we in Frankrijk wonen. Er is hier volop landelijke rust en ruimte zo tussen de bloemen en planten, de koeien en de kippen, de appelbomen en rozenstruiken. Dat hebben we met Pinksteren onlangs echt goed ervaren. Toen kreeg ik zo’n zin om een paar inspirerende creatieve dagen op het programma te zetten!


Je kunt nu binnenkort onder mijn begeleiding in onze grote tuin, (evt. onder de tarp) boomgaard en nieuwe schuur heerlijk je creatieve zinnen verzetten. Het is een laagdrempelig programma voor alle leeftijden en voor elk wat wils, met hierin tijd voor schilderen, vilten, schrijven en natuurbeleven, vrij in te vullen op eigen wijze.

Ik ga in die dagen in elk geval buiten lekker creatief aan de slag. Waarmee? och dat zie ik dan wel.....

En wie weet krijg jij ook de ‘zomerzin en buitenkunst kriebels''.
Heb je zin om mee te doen? Wel even opgeven van tevoren.
Kijk hiervoor naar de contactgegevens op de website.

Geen opmerkingen: